luni, 11 noiembrie 2013

Cu gândul si cu ochii

Pa pa-da ba-dam…pam

“Azi noapte-am stat de vorbă cu plopii și cu vântul
Mă cunoștea și vântul, mă cunoșteau și plopii.
Mă cunoșteau din vremea când colindam pământul
Cu gândul și cu ochii pe harta…”

Pe hartă. ..Da..da..ia să apăs eu aici…sejur Straja.

Ce-ți e și cu internetul ăsta! Colinzi pe hartă și când apeși ,hop…te trezești  deodată într-o lume virtuală. Vezi fotografii, filmulețe, găsești tot felul de informații utile și mai poți chiar să propui și tu câte ceva în legătură cu ce dorești să găsești în acel loc, unde poate ai de gând sa-ți petreci un  cantonament Straja, împreună cu colegii de echipa. Dacă nu ești sportiv de performanță, poți merge pentru un sejur Straja sau pentru schi Straja

- Straja, Straja, Straja. Ce tot pune omul ăsta peste tot cuvântul acesta?
A, da scuzați-ma ! am uitat să vă spun că acesta este numele localității unde se află Vila Alpin.


 M-am luat cu vorba…vorba vine, pentru că vorbeam singur, adică virtual și..aha, uite și camere! în care să te odihnești după ce ai cutreierat împrejurimile.


Ei poftim,  au și restaurant, sală de conferințe. Priviți și voi!


Pa pa-da ba-dam…pam

“Si mi-am adus aminte, de nopțile de vară
Când o porneam de-acasă, abia ieșind pe poartă
Ma și vedeam departe, în nu mai știu ce țară
Dar mă trezeam spre ziuă cu ochii tot pe hartă”

Tot pe hartă, tot pe hartă…Nu mai vreau așa. Vreau sa merg acolo. Nu știu de fapt ce mă mai reține? Din câte văd, găsesc acolo cam tot ce mi-ar trebui să mă simt bine cu un grup de prieteni și cred că voi mai întâlni și alți posibil viitori prieteni.

Pa pa-da ba-dam…pam.

Da, asta era. Muzica. Nu am înțeles dacă există cineva, vreo trupă, care seara  la cină sau după cină, să ne gâdile plăcut auzul sau măcar dacă în ultima seară a șederii la Vila Alpin, există posibilitatea organizării unui program musical, cu artiști în carne și oase, nu…virtuali.

 N-ar fi rău ca și pe site-ul de prezentare să auzim un fond sonor discret(muzical) - dacă doresc administratorii site-ului, pot eu să compun o piesă instrumentală, pe care să o ofer gratis spre folosire, bineînțeles dacă o consideră și ei potrivită -

De ce oi fi scris eu chestia asta?...mmm..da, pentru Superblog 2013
  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

bârfiti, vă rog!