luni, 17 februarie 2014

Tatuaje pe...șerpiMă întreb dacă era mai bine să fim șerpi.

Năpârlirea ne ajuta să scăpăm natural de tatuajele, cu care altfel rămânem marcați toată viața. Asa însă rămân enervant de permanente, simboluri care în timp nu ne mai reprezintă. Cred că mult mai indicat, pentru a ne satisface dorința bolnăvicioasă de imagine, ar fi ca simbolurile, citatele, etc. sa fie “tatuate” pe tricouri, șepci, eșarfe, căni, farfurii…de care putem “năpârli” când evoluția personalității noastre o cere. Ma bate gândul să transform această idee într-o mică afacere personală și șmecher cum sunt, încep cu acest articol sa-mi creez o mică piață de desfacere. ;)
Ce spuneți, mă pot baza și pe o mică parte dintre cititorii blogușorului meu?.

Un comentariu:

 1. De exemplu, în momentul asta îmi place atitudinea scorpionului Băsescu în relația cu broscuța Ponta.
  As "tatua" pe toate obiectele societății românești, scufundarea actualei clase politice. Următorul tatuaj ar fi un zâmbet optimist și curat.

  Un scorpion care dorea să treacă un râu a rugat-o pe broască:
  - Ia-mă și pe mine în spinare.
  - Să te iau în spinare? a răspuns broasca. Nici nu te gândi! Dacă te iau în spinare, după cum te știu, ai să mă înțepi și am să mor!
  - Nu fi proastă, i-a spus atunci scorpionul. Nu-ți dai seama că, dacă te înțep, ai să te duci la fund, iar eu, care nu știu să înot, am să mă înec?
  Cele două viețuitoare au mai vorbit astfel o vreme, iar scorpionul s-a dovedit atât de dibaci, încât broasca a primit să-l treacă pe malul celalalt. L-a luat, așadar, pe spinarea ei, umedă și lunecoasă, i-a spus să se țină zdravăn și a pornit să treacă râul.
  Când au ajuns la mijloc, unde apa este mai adâncă, scorpionul a înțepat-o pe broasca. Aceasta a simțit cum otrava ii pătrunde în trup și a început să se scufunde, cu scorpion cu tot.

  - Vezi! Ce ți-am spus eu? Ce-ai făcut?
  - N-am ce face... a răspuns scorpionul, înainte de a fi înghițit de apa rece a râului; Asta mi-e firea.

  RăspundețiȘtergere

bârfiti, vă rog!