luni, 8 septembrie 2014

The shows continues
Sot de vanzare” – 18 septembrie 2014, 

ora 20.00 @ Music Club


Din stagiunea de toamna din Music Club nu putea lipsi cel mai popular spectacol de la Teatrul Rosu – “Sot de vanzare”.
Tabloul unei familii fericite. Si in stanga, si in dreapta.
Tabloul unei familii fericite. Si in stanga, si in dreapta.
Joi, 18 septembrie, ora 20.00, ne reintalnim in Music Club cu gasca vesela din “Sot de vanzare”. Maria Radu, Ana Odagius i Marius Gilea sunt responsabili cu umorul. Spectacolul este regizat de Marius Gilea, dupa Mihail Zadornov si s-a jucat de peste 15 ori pe scena Teatrului Rosu.
Descriere:
Oxana (o tanara „moderna” pana in varful unghiilor strident colorate, frumusica, usor naiva, dar extrem de determinata) ii propune Elenei Vladimirovna (nevasta de profesie, trecuta de prima tinerete, insa inteligenta, cu „look” si initiata in metehnele vietii) o afacere pe cat de indecenta, pe atat de inedita: un contract de vanzare-cumparare al mult doritului ei sot contra tentantei sume de “douaj’ de mii”.
Andrei Vasilievici (mascul veritabil care traieste cu voluptate criza varstei de mijloc) pare sa faca toti banii. Va fi insa de acord cu aceasta tranzactie? Vor reusi cele doua femei sa incheie incredibilul contract?
Subiectul trateaza original si picant, eterna tema a trio-ului conjugal, in trei acte cu multiple si intense rasturnari de situatii.
Cu sau fara acordul celor implicati, singura garantie oferita e o seara plina de umor si rasete-n cascade!
Pregatiti-va pentru o experienta care va va schimba cu siguranta perceptia despre casnicie si…teatru romanesc underground!
Pret bilet: 25 lei.
Accesul in club se poate face cu o ora inainte de spectacol. Pentru rezervari si detalii: 0723.196.376 | www.teatrul-rosu.com |teatrulrosu@yahoo.com | facebook.com/teatrulrosu1
sot de vanzare - 18 sept
Premiera la Teatrul Rosu: 

Dragoste si capsuni” 

21 septembrie 2014, ora 20.00 @ Music Club


IMG_0395Marius Gilea ne-a pregatit surprize pentru toamna aceasta, semn ca toata vara nu a stat degeaba. A ‘copt’ un nou spectacol: “Dragoste si capsuni”, care va urca pe scena din Music Club pe 21 septembrie, ora 20.00. Domnia sa a semnat si regia spectacolelor de succes “Sot de vanzare” si “Iubirea e un lucru foarte mare”.
Dragoste si capsuni – 21 septembrie, ora 20.00
Cu: Ana Odagiu, Alex Zob
Coregrafia: Andreea Novac
Traducere: Iulia Lumânare

Dragoste și Căpșuni” explorează diferite teme, printre care și inutilitatea legăturilor care se bazează pe sex, dorință și pe versatilitatea comportamentului uman, care ne arată cine suntem de fapt și cum ne modificăm în funcție de persoana cu care intrăm în contact sau de momentul în care ne aflăm. Textul are o putere erotică mare, fără a fi indecent și are capacitatea de a te pune pe gânduri. Este o comedie interpretată de doi tineri și talentați actori, care au norocul de a da viață mai multor personaje. Imaginativ! Vizual! Exploziv! Plin de umor! Hot!
Pret bilet: 25 lei.
Accesul in club se realizeaza cu o ora mai devreme. Informatii si rezervari: 0723196376.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

bârfiti, vă rog!